Bemutatkozás

2012.05.12. 07:53

A ColorGenetics® egy új, fejlődő módszer, ami két tudományág összekapcsolódásából jött létre. Az egyik: a színfilozófia, melynek alapjait az Aura-Soma® rendszere képezi, megítélésünk szerint ez foglalkozik a legmélyebben a színekkel. A másik: a morphogenetikus mező, mely működése az utóbbi években vált szélesebb körben ismertté, a Hellinger-féle család- és rendszerfelállítás révén. 

A ColorGenetics® állítások alkalmával egy teljesen új szemlélettel kezdünk neki a helyzet feltárásának. A hozzánk érkező vendég színeket választ, s a választott színeket elhelyezzük a morphogenetikus mezőben. Ezután az állítást kérő beáll ebbe a mezőbe, és ott mozgásával, érzéseivel az eddigieknél sokkal nagyobb képet képes meglátni, olyan minőségeket, melyek kapcsolódnak a szín legmélyebb jelentéstartalmához. Emellett olyan múltbéli lenyomatokra mutatnak, melyet nappali tudatunkkal nem érünk el. A kialakult képben megláthatóak és megérezhetőek az ok-okozati összefüggések, láthatóvá válnak a megoldások, és az oda vezető utak is. 
Amikor kutatni kezdtük ezt a módszert, két gondolat vezérelt minket.

Az egyik az a tény, hogy amikor az ember színeket választ, akkor mindig önnön legmélyebb lelkiállapotaira mutat rá. Egy Aura-Soma konzultáció keretében ezekről a színekről, és a lélekben történő érzésekről tudunk beszélni. Arról a helyzetről, ami éppen van, az ebben lévő konfliktusról, kihívásról, a jelenéről és arról, hogy a konfliktusfeloldás milyen irányba tudja az életet változtatni. A család- és rendszerfelállítások alkalmával általában egy bizonyos témával érkeznek az emberek. Valójában nagyon sokszor érezhető, hogy a probléma gyökere teljesen máshol keresendő. Ha a családállító szakember nem érzi meg a mélyben rejlő momentumokat, akkor csak felszíni részmegoldások születnek. Tapasztalataink szerint egy hagyományos család- vagy rendszerállítás az elmondott, aktuálisan jelenlévő problémára világít rá. A csoportrezonanciás állítás sokkal több aspektusból enged rálátni adott dologra, és ebben már mélyebb összefüggések is megláthatóak. 
A ColorGenetics® az a módszer, mely nem szubjektív benyomásokon alapszik, inkább a mély lenyomatok, mintázatok működési mechanizmusaira mutat, mely sok esetben eltérít minket saját utunkról. A rálátás, mely egy-egy ilyen állítás alkalmával megtörténik, megmutatja, mi a személyes életünk, vagy elakadásunk súlypontja. Ahogy a mezőben dolgozunk, mind kollektív, mind egyéni szinten változást hozunk létre mintáinkban, így újra kapcsolatba kerülhetünk az eredeti élettervünkkel.
Összefoglalva: A vendég választ, az üvegek beszélnek, a mező megmutatja, és mi megláthatjuk, ami a lelkünk mélyében éppen a legfontosabb.

 

Szeretettel Várunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://colorgenetics.blog.hu/api/trackback/id/tr44496998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása